Tante Annie's Powersjoenkel Partie 2018 CARNAVALSDINSDAG in de TENT i Heële op der Pancratiusplai 

Inmiddels niet meer weg te denken uit de Limburgse carnavalsagenda: de beruchte Tante Annie’s  Powersjoenkel party. Ook deze  editie staat Ummer d’rNeaver, de 36-jarige kolder- en sjtimmungsband uit Kerkrade, garant voor een spetterende avond. De band, die bekroond werd met de hoogste carnavalsonderscheiding , de GOUDEN NARRENKAP, staat bekend om hun tegendraadse teksten en van hun live optredens.

Naast Ummerd'r Neaver is er op de Powersjoenkel party 2017 een top line-up van Carnavalsartiesten aanwezig met o.a. , Tonca, Frits Pelt,PromilaasjWir sind Spitze en Demi Sec. Verder zijn ook Pieter VermeulenGeert Roelofs en Paul Huijnen aanwezig als gastmuzikanten en natuurlijk ook aanwezig ons 'eigen' Powersjoenkelpartyshowballet Fame - Exited.

Kom Carnavalsdinsdag vanaf 18.00 uur Tante Annie Trekke  in Heerlen – Locatie de TENT op het Pancratiusplein te Heerlen

Deze opzet zorgt ervoor dat na afloop de bezoekers  meteen supergevoel de vasteloavend in kunnen afsluiten! Wees er snel bij, want elk jaar groeit de belangstelling voor deze ouderwetse en gekostumeerde carnavalsfuif met alleen live-artiesten.

Om 23.30 uur vindt de abdicatie van de stadsprins van Heerlen plaats met aan- en afsluitend het laatste optreden van Ummer d’r Neaver.Sluiten doen we  om 01.00 uur             Kaartje à € 8 via: https://shop.tickli.nl/checkout/9832f720-d8be-11e7-bc63-5936d3e65596/event  of bij een VVV kantoor in Zuid Limburg